Laat een reactie achter

Laat weten wat je van mijn werk vindt! Ik ben heel benieuwd. 


Op dit gastenboek kan ik niet direct reageren. Vind je dat juist leuk of belangrijk, stuur dan een bericht naar info@weduweinopleiding.nl.

Reacties

Commentaren: 9
 • #9

  Sonja van Houten (woensdag, 03 juli 2019 17:13)

  Lieve Sascha en Anjo,
  Ik heb jullie verhaal gelezen in Vriendin. Geen woorden voor. Mooi dat jullie herinneringen aan het maken zijn voor de kinderen. Ik weet niet of jullie van varen houden. Zo ja, dan wil ik jullie graag verwijzen naar Stichting Vaarwens.
  Zij hebben een eigen site en FBpagina. Zij helpen jullie gezin ook mooie herinneringen te maken d.m.v. een dag varen met hun eigen huis. Rolstoel, brancard, het schip is er voor ingericht. Hebben jullie interesse? Dien dan jullie wens in. Kijk op hun website.
  Heel veel liefs en sterkte van Sonja

 • #8

  Ruth (dinsdag, 19 maart 2019 21:22)

  Wat een mooie gedichten, de gevoelens die je beschrijft. Heel pakkend en helaas herkenbaar.

  lk wens je veel mooie momenten en kracht.
  Liefs, Ruth

 • #7

  Elke (dinsdag, 19 februari 2019 21:21)

  Mooi, rauw, raak, prachtig verwoord, keer op keer!

 • #6

  Hanneke de Ridder-Springer (vrijdag, 08 februari 2019 21:04)

  Het is zo gek, ik ken jullie niet persoonlijk, maar de manier waarop jij schrijft “zuig” je mij jullie leven in. Ik lees, ik beleef, ik leef mee en met mij vele anderen.
  Ik woon in Zweden en maakte laatst zoiets moois mee, er lagen drie elanden naast ons huis te slapen, een mama met twee grotere kalfjes en dan denk ik aan jou, hoe gek is dat, ik ken je niet maar voel met jullie mee, mochten jullie er ooit tussenuit willen stuur mij dan een berichtje. We zullen jullie met open armen ontvangen.
  Heel veel liefs, Hanneke de Ridder

 • #5

  Mariëlle (woensdag, 02 januari 2019 20:36)

  Super verdrietig maar zo mooi en pakkend beschreven en getekend.
  X

 • #4

  Helen (maandag, 31 december 2018 13:17)

  Ik kan niet wachten tot je boek uitgegeven gaat worden en zal de eerste zijn die het besteld. Het kan ook goed voor opa Draak toch .....

 • #3

  Eva (maandag, 31 december 2018 11:40)

  Wat een mooi website en wat schrijf je fantastisch! Ik hoop dat je spoedig een uitgever kan vinden voor je prachtige boek.
  Ik lees dat jullie alles uit het leven halen ! Hoe mooi.
  Liefs en kracht toegewenst Eva

 • #2

  Miriam (maandag, 31 december 2018 11:28)

  Sas, super hoe je dit doet! Recht uit het hart en het komt zo mooi en soms zo hard en hart aan <3

 • #1

  Madelief (zaterdag, 15 december 2018 09:08)

  Lieve Sascha, vannacht droomde ik over Anjo en jou. En dat ik sterk aan jullie moest denken deed mij op jou website belanden. Ik vind het enorm dapper dat je jouw gevoelens zo mooi beschrijft en met de wereld deelt. Het wegstoppen van gevoelens is juist n kans laten liggen om verbinding aan te gaan. Dat je dit doet gaat jullie helpen daar ben ik van overtuigd. Heel veel sterkte en kracht toegewenst. Als je geen uitgever vindt voor je prentenboek/ dichtenbundel kun je altijd nog n crowdfunding actie opzetten. Mijn steun heb je! Liefs Madelief

Reviews social media

Florieke Marije
"Prachtige gedichten en verhalen uit de praktijk gegrepen en uit het hart geschreven!"


Karen Admiraal - buitengewoonafscheid.nl
"Inspirerend hoe eerlijk je bent over wat jullie overkomt en dat je dit in teksten weet te vertalen.. Je speelt prachtig met taal, liefdevol, krachtig, pakkend, écht en ontroerend. Dankje voor delen..😘"


Robin Zuidam - bezinningshuis.nl
"uit het hart, in het hart"


Corinne de Graaf - rouwenmetcompassie.nl
"Sascha schrijft én illustreert prachtig. Pijnlijk mooi en rakend. xxx corinne|rouwen met compassie"