* Stichting Droomdag *

HerinnerDingen zijn er in het klein en groot. Een Droomdag is met recht GROOT te noemen. Georganiseerd voor gezinnen met een ernstig zieke ouder. Samen met Stichting Opkikker, voor gezinnen met een ernstig ziek kind, zorgen zij voor een volledig verzorgde dag in de Eemhof. Mogelijk gemaakt door donateurs en heel veel vrijwilligers.

Ieder gezin krijgt 2 vrijwilligers, die van te voren inventariseren wat de favorieten bezigheden van de gezinsleden zijn. Zo is ieder programma aangepast en doe je dus écht dingen die bij jullie passen. Op de dag zelf word je verrast en aangezien onze kinderen van dieren en avontuur houden, hadden wij een heel spectaculair programma. Voor we het wisten vlogen we weg in een helicopter!
Wij maakten met onze twee rolstoelen het park onveilig. En we hadden een huisje om uit te rusten, terwijl de kinderen en oma vermaakt werden.

We hebben in 1 dag meer meegemaakt dan in het afgelopen half jaar bij elkaar. En we moeten hier dan ook serieus van bijkomen. Maar het was het zeker waard. Wat een warm bad. Echt alles wordt uit de kast getrokken om je een dag te ontzorgen.

Ben of ken je een gezin dat ook zo'n Droomdag verdiend? Kijk dan voor meer informatie op www.stichtingdroomdag.nl.